FACEBOOK

Nieuws

16/5/2015 - As Echoes Fade wint Kamp Noord 2015

Na een bloedstollende finale is op vrijdag 15 mei in Zaal Moorland te Stabroek As Echoes Fade uit Essen bekroond tot winnaar van de intergemeentelijke rockrally Kamp Noord. De hardcore-formatie uit Essen overtuigde de jury met hun strakke set. 

De band mag zich twee jaar prersenteren als ‘Beste band van de Noorderkempen’.
De hoofdprijs bestaat uit twee dagen studiotijd in Muziekcentrum Trix, een professionele fotoshoot en een optreden op Pulptuur in Kapellen.
 
In een muzikaal zeer hoogstaande finale werd de Brasschaatse band ‘King for A Day’ tweede en kreeg de prijs van Runner up. Zij ontvangen één dag studiotijd in Trix, een professionele fotoshoot en een show op het nieuwe festival Bluesem in Brasschaat.
 
Ook het publiek stemde een winnaar. Met overtuiging ging de publieksprijs naar Vuil Talloor . Deze Brechts-Wuustwezel-Hoogstratense formatie wist met hun Nederlandstalige feestrock het publiek het meest te overtuigen. Zij ontvangen één  dag studiotijd in Trix, een professionele fotoshoot en een show op het nieuwe festival ‘Nacht van ’t Kot’ in Stabroek.
 
Nieuw dit jaar was dat de jury een prijs uitreikte voor Beste Song en voor Beste Cover. De eervolle vermelding van ‘Beste Song’ ging naar de band North uit Brasschaat met hun nummer ‘Treasure Island’. Naast een waardebon van 75 euro bij Mike’s Music ontvangt de band een podiumplaats in Jh Cahier te Hoogstraten.   De titel ‘Beste cover’ was voor de Kalmthoutse band Between Meadows voor hun gesmaakte mash-up van ‘Is it’ van Triggerfinger en ‘Sexy als ik dans’ van Nielson. De band mag zich verblijden met een waardebon van 75 euro in Mike’s Music en een optreden op Club Bokal in het voorprogramma van Daan te Brasschaat.
 
Omdat Kamp Noord gaat over goede podiumkansen geven aan lokale bands, winnen alle finalisten een extra optreden op een mooi festival of club in de buurt. Dit is het overzicht van de andere optredens die de bands in de wacht hebben gesleept:
 
Unagi (Brasschaat): support Lais op Vlaanderen Feest te Essen
The Deadly Rock & Roll Machine (Essen): Notchez  te Kapellen
The Joo Joo Eyeballs (Wuustwezel):  Mythnacht te Zundert (NL)
Velvet Eyes (Hoogstraten): Bogerfeesten te Kalmthout
The Riffraff (Kapellen): support Guido Belcanto op Club Bokal te Kalmthout
 
Kamp Noord is een samenwerking tussen negen jeugddiensten, verschillende jeugdhuizen uit de regio en puntvis. Foto’s kan u vinden op de facebookpagina

Terug

Copyright © Kamp Noord 2018. Alle rechten voorbehouden.
Website credits dataweb