FACEBOOK

Nieuws

01/02/2016 - Doe een gooi naar glorie op de intergemeentelijke dj contest Kamp Noord

De intergemeentelijke muziekwedstrijd Kamp Noord is uitgegroeid tot de ideale springplank voor jong geweld in de Noorderkempen. 2016 wordt hét jaar van de dansmuziek want we gaan op zoek naar de beste dj van de Noorderkempen. In 2014 won Notoir de wedstrijd. Intussen draaide deze jonge dj op zowat alle lokale festivals.

Vind jij dj’en meer dan een gemakkelijke manier om van de grond te komen? Surf dan als de bliksem naar www.kampnoord.be en schrijf je in. Het is wel noodzakelijk dat je of iemand van je collectief zijn domicilie heeft in Brasschaat, Brecht, Essen, Hoogstraten, Kalmthout, Kapellen,  Rijkevorsel of Wuustwezel. Andere voorwaarde is dat de (gemiddelde) leeftijd van de dj(’s) maximum dertig jaar is.
 
De organisatie distilleert een evenwichtige selectie van veertig dj’s uit de kandidaturen. Let op, de organisatie is ongeduldig en heeft het niet voor twijfelaars. Schrijf je in uiterlijk 1 maart 2016. Hoe sneller je inschrijft, hoe groter je kans om deel te nemen. De veertig geselecteerden nemen het tegen elkaar op tijdens vier intergemeentelijke voorrondes. De voorrondes en de finale vinden plaats tussen april en mei 2016. De grote finale vindt plaats op 10 september 2016 op het grote DJ festival  Borderbeats. De indeling van de voorrondes en de locaties worden bekend gemaakt op maandag 14 maart 2016. Naast een joviale prijzenpot van 750 euro kan je ook optredens winnen op lokale festivals zoals Day before Tomorrow, Dijkrock, Borderbeats, enzovoort. En misschien is Laundry Day of Tomorrowland wel aanwezig op de finale.
 
Wie op dit moment het slijm uit zijn mond voelt druipen, stelt zich kandidaat door het inschrijfformulier en het deelnamereglement te downloaden via www.kampnoord.be. Dat stuur je ten laatste op 1 maart 2016 naar info@kampnoord.be. De organisatie weet elk genre te pruimen. Je moet wel een set van een half uur kunnen brengen. Maar je hoeft geen demo in te sturen, we geloven je op je woord. 


Terug

Copyright © Kamp Noord 2018. Alle rechten voorbehouden.
Website credits dataweb