FACEBOOK

Nieuws

18/12/2016 - Doe een gooi naar glorie op de intergemeentelijke rock rally Kamp Noord : bandeditie 2017

De intergemeentelijke muziekwedstrijd Kamp Noord is uitgegroeid tot de ideale springplank voor jong geweld in de Noorderkempen. In 2016 hebben de DJ’s het beste van zichzelf met als hoofdplrijs een optreden op Tommorowland (ja echt dé Tommorowland) voor de winnaar.
2017 wordt weer het jaar van de live muziek en de bands.

Daarom gaan we op zoek naar de beste band van de Noorderkempen. Volgende bands speelden ooit de finale van Kamp Noord: Geppetto & The Whales, Equal Idiots, The Protrait, Nevada Fellow, Humble Flirt, Black Leather jacket, … Daarna stonden ze op Pukkelpop en andere grote festivals, werden ze genomineerd voor een MIA, wonnen ze StuBru’s De Nieuwe Lichting, stonden ze in de finale van Humo’s Rock Rally of scoorden ze verschillende radiohits. Verder is het u ongetwijfeld niet ontgaan dat deze bands de afgelopen jaren op zowat elk festival in de buurt hebben opgetreden… Niet dat het één perse met het ander te maken heeft. Maar we zeggen maar…

Zie jij het zitten om in hun voetsporen te treden? Surf dan als de bliksem naar onze VI.BE speelkans en schrijf je in. Het is wel noodzakelijk dat er iemand van de band zijn domicilie heeft in Brasschaat, Brecht, Essen, Hoogstraten, Kalmthout, Kapellen, Rijkevorsel, Stabroek of Wuustwezel. Andere voorwaarde is dat de gemiddelde leeftijd van de bandleden dus maximaal dertig jaar mag zijn.

Maximaal veertig geselecteerde bands nemen het tegen elkaar op tijdens vier voorrondes, twee halve finales en één grote finale. Deze vinden plaats in de maanden februari , maart en april. De grote finale zal plaats vinden op 28 april 2017 en maakt deel uit van het project ‘Lokale Helden’. De geselecteerde bands en de plaats van spelen worden op 27 januari 2017 bekend gemaakt via www.vi.be, Facebook en hier. Naast een joviale prijzenpot van € 1300 kan je ook optredens winnen op lokale festivals en clubs.

Elk genre is toegestaan: pop, rock, R&B, soul, hip hop, heavy metal, disco, … De organisatie weet alles wel te pruimen.
Voorwaarde is wel dat je in een live set van 20 minuten minsten drie eigen songs tot een goed einde weet te brengen. Je mag ook covers spelen. 

Inschrijving doe je via onze partner vi.be, nog tot 21 januari. 


 


Terug

Copyright © Kamp Noord 2018. Alle rechten voorbehouden.
Website credits dataweb